Интериорни врати - завършен вид на дома!

Вратите в дома ви трябва да изглеждат функционални, но и същевременно да допълват и подсилят цялостното обзавеждане и интериора. Основната цел на избраните интериорни врати е функционална, т.е. разделение между отделните помещения, спиране на течение и разпространение на различни миризми, и изграждане на цялостен уют на дома. Едновременно с тези функции интериорните врати трябва да придадат цялостно и стилно вътрешно оформление и усещане за пространството в дома, като го направят нов и с по-приятен външен вид.021 орех.jpg

Остъклени врати се предлагат в много и различни стилове. Те имат предимството, че позволяват на светлината да си проправя път и от двете страни. Но когато са направени само от стъкло, независимо че изглеждат много привлекателно, те могат да бъдат потенциално опасни и трябва да са внимателно подбрани, особено там, където има малки деца. За допълнителна безопасност трябва да бъде поставено специално нечупливо  стъкло. Те са добър избор за тъмни стаи, като остъкляването ще ви позволи естествената светлина да прониква в помещението, обаче не са подходящи за места, които изискват някаква неприкосновеност на личния живот. За тези пространства добро решение е матираното или оцветено стъкло – пропуска светлината и е непрозрачно.

Друг вариант, който можем да Ви предложим за местата, където не желаете да влиза светлина или да има видимост към съответното помещение, е интериорни врати, които са плътни – изчистени или пък с фрезовка. Вратите с фрезовка могат да се съчетават с врати със стъкло с еднакви и/или подобни форми на остъклението и фрезовката. По този начин ще постигнете пълна завършеност на интериора на жилището Ви.